Begeleiding bij verbouwingen

Analyse & haalbaarheid

Als eerste stap analyseert Probat-Verbouwingen uw bouwplannen en toetst deze aan de haalbaarheid t.o.v. uw wensen en budget

In een oriënterend en vrijblijvend gesprek nemen wij kennis van uw bouwplannen. Wij nemen uitgebreid nota van uw wensen en prioriteiten. Wij adviseren u op basis van onze technische kennis en bouwervaring.

Wij bespreken de haalbaarheid van uw project in functie van het beschikbare budget en het tijdsbestek dat u voor ogen heeft.

Het administratief luik waaronder vergunningsaanvraag, subsidie- en premieaanvragen wordt ruim bekeken.


Aanvragen offertes

Op basis van onze bevindingen stellen wij een informatiefiche op en contacteren geselecteerde aannemers voor het maken van offertes

Wij verzamelen de nodige gegevens aangevuld met plannen en foto's. Op basis hiervan en op basis van hun eigen opmetingen zullen streng geselecteerde aannemers offertes aanbieden. Wij controleren en vergelijken de afgeleverde offertes. Wij onderhandelen over de aangeboden prijs en bespreken deze uitvoerig met u.


Uitvoering werken

Na analyse en vergelijking van de offertes kan u kiezen om de meest interessante te laten uitvoeren. Probat-Verbouwingen zorgt dan dat het hele proces in gang wordt gezet.

Bij aanvaarding van een offerte wordt er tussen u en de aannemer een aannemerscontract getekend. Dit contract wordt gecontroleerd door Probat-Verbouwingen zodat wij altijd zicht hebben op wat u ondertekent.

Op basis van de opgemaakte planning contacteren wij de aannemers. Wij zien toe op een correcte en vlotte afhandeling van de werkzaamheden.